Lumiares

Een fijne investering in een briljante stad.

Lumiares Luxury Hotel Apartments hebben een centrale en prominente ligging op de heuvel. Ze bieden een prachtig uitzicht over Lissabon en de majestueuze rivier, de rivier de Tagus (Rio Tejo).

Gelegen in Bairro Alto, aan de top van de beroemdste treinstation Elevador da Glória van Lissabon, die Bairro Alto verbindt met het winkel- en zakencentrum van de stad, de Avenida da Liberdade en Baixa.

De 5 * hotelappartementen (Loft, T0, T1 en T2) bieden allemaal ondergrondse parkeergelegenheid en beveiligde opslagfaciliteiten, evenals de voorzieningen die u van een wereldklasse 5 * hotel zou verwachten: een spa, fitnessruimte, twee luxe merkwinkels en een kosmopolitische dakbar, de Alto Bar, met fantastisch uitzicht over Lissabon.

Alle appartementen zullen profiteren van een professionele managementstructuur voor eigenaren en de allerbeste voorzieningen en serviceniveau voor de gasten, evenals een bruto gewaarborgd rendement van 4% voor de eerste 3 jaar.

Verschillende topologieën vanaf 294.000 €

Estrela 24

Een nieuw licht in je leven!

Bekend om zijn iconische locatie op Calçada da Estrela, is het Estrela 24 gebouw een prachtige gelegenheid om in hedendaagse comfort te leven in een gebouw dat zorgvuldig is gerestaureerd naar zijn vroegere glorie.
Deze ontwikkeling bestaat uit 8 appartementen – een slaapkamer (van 60 m²) en twee slaapkamers (van 90 m²) – en is ontworpen met een sterke persoonlijkheid waarin verfijning, functionaliteit en goede smaak altijd prominent zijn bij het kiezen van materialen en eindigt.
Of u nu uw dagen in een sfeer van verfijning of een rendement op uw investering wilt, is Estrela 24 de beste optie die u in traditionele Lissabon vindt. Op deze hoek van Calçada da Estrela is uw investering altijd gegarandeerd.

Verschillende topologieën vanaf 508.000 €

Braamcamp 18

Braamcamp 18 gebouw werd gebouwd in de vroege 20ste eeuw, precies op de oude Vale do Pereiro militaire kazerne die werd gesloopt als onderdeel van de uitbreiding van Lissabon in het noorden, aan het einde van de 19e eeuw.

De ontwikkeling met zijn unieke centrale, een paar stappen van Marques do Pombal en het begin van Avenida da Liberdade, profiteert van een rijke omgeving van zowel luxe als traditionele winkels, culturele aanbiedingen, tuinen en een overvloedig en divers openbaar vervoer netwerk.
De renovatie van het gebouw – uitstekend voorbeeld van die periode – behoudt zijn originele gevel en andere originele structurele en decoratieve elementen, die het combineert met hedendaagse, functionele en comfortabele ruimten.
Met high-end afwerkingen en apparatuur bestaat het 6 verdiepingen gebouw uit 11 eenheden – 1 tot 3 slaapkamer appartementen en ruimtes van 51 tot 185 m². – waarvan de meeste met terrassen en privétuinen.

Verschillende topologieën vanaf 540.000 €

Bica dos Olhos

Een nieuwe referentie in de historische wijk Bica!

De nieuwe ontwikkeling Bica dos Olhos – naam die dateert uit Lissabon van de 17e eeuw – ligt in het historische centrum van Lissabon, in een van de meest typische en echte wijken van de hoofdstad: Bica.

Het gebouw was voorwerp van een grondige renovatie, maar het heeft zijn historische referenties en zijn originele decoratieve elementen behouden.
Bica dos Olhos bestaat uit 15 eenheden – van studio tot 3 slaapkamer appartementen en gebieden van 51 tot 159 m². – Met hoge normen van moderniteit en comfort. Geniet van veel natuurlijk licht en een uitzonderlijk uitzicht op de rivier en de stad op de bovenste verdiepingen.
Gelegen in een gebied dicht bij het openbaar vervoer en met een grote stedelijke vitaliteit, heeft het in de omgeving een rijk en dicht bij wijkhandel, restaurants, bars, theaters, terrassen, uitzichten, boekhandels en plaatsen van cultureel belang.

Verschillende units beginnen bij 290.000 €

António Augusto de Aguiar 84

Lifestyle in de eerste plaats!

In een van de belangrijkste buurten van Lissabon wordt een woonwijk gebouwd, dicht bij prachtige tuinen, zoals het Eduardo VII Park en Gulbenkian. Het is een unieke locatie die u de perfecte combinatie biedt van comfort en essentiële voorzieningen voor diegenen die de kwaliteit van het leven waarderen.
António Augusto Aguiar project, een model van revitalisering van het hoofdstad, herstelt een traditioneel gebouw in de wijk Avenidas Novas. Vanaf de vroege 20ste eeuw houdt het de schoonheid van zijn architectonische kenmerken en de elegantie van de originele gevel onaangetast, met zijn klassieke lijnen, brede ramen en balkons. Volledig toegewijd aan residentieel gebruik, bestaat uit 19 appartementen met 30 parkeerplaatsen.
Met veel natuurlijk licht variëren de eenheden tussen 1 en 5 slaapkamer appartementen, met ruimtes van 76 m² tot 323 m², en lay-outs waarmee u de sociale en privé-gebieden kunt scheiden. De afwerkingen werden zorgvuldig geselecteerd met materialen die helpen om comfortabele en functionele moderne ruimtes te creëren.

Verschillende topologieën beschikbaar vanaf 665.000 €

Dream Villas

Dream Villas – Project dat overal in de Blue Coast kan gebouwd worden aan een transparante prijs!

T3 Villa met 3 kamers, 2 badkamers, grote woonkamer
Zwembad inbegrepen, carport en BTW inclusief

Je kan de Blue Coast vergelijken met de andere, meer bekende kustlijn, de Côte d’Azur, of in ieder geval hoe de Franse Riviera er honderd jaar geleden uitzag, voordat het de speelplaats van de rijken en beroemdheden werd. Het is onwaarschijnlijk dat het last heeft van de overontwikkelde en oververhitte naamgenoot en laat de bezoekers genieten van de rust van de baaien, beschutte wijngaarden en kleine vissersdorpjes voor de komende jaren.

In 2017 kreeg 1 van de stranden hier de award van mooiste strand van Europa gekozen door internationale toeristen:

https://www.europeanbestdestinations.com/best-beaches-in-europe-2017/

Koop voor jezelf of als een investering om te verhuren – met de nieuwe Portugese lokale wetgeving betaalt u lage belastingen om te verhuren!

Palmela Villa Oasis

Dit is het geweldige Oasis villa project op het platteland van Palmela en op slechts 20 minuten van Lissabon!

Alles inbegrepen project + constructie.

Hoogwaardig gebouw met luxe afwerking, zwembad, jacuzzi en ruime terrassen. Dicht bij de beroemde wijngaarden, niet ver van de zee en de ongerepte stranden.

Inclusief:

– Perceel van 6800 m2
– 180 m2 woonruimte
– 3 slaapkamers
– 3 badkamers
– zwembad en jacuzzi
– Veranda en wasruimte
– Grote terrassen
– garage

Licentie en klaar om te bouwen.

Palmela Villa Sun

Dit is het geweldige Sun-plot en Villa-project in het platteland van Palmela dicht bij Arrábida en Palmela en op 20 minuten van Lissabon!
Alles inbegrepen project + constructie.

Hoogwaardig gebouw met luxe afwerking, twee zwembaden en een terras. Dicht bij de beroemde wijngaarden, niet ver van de zee en de ongerepte stranden.

Inclusief:

– Perceel van 5200 m2
– 162 m2 woonruimte
– 2 slaapkamers
– 2 badkamers
– 2 zwembaden
– Veranda en wasruimte
– Groot terras
– garage

Licentie en klaar om te bouwen – u zult verliefd worden op deze Oasis Villa: uw kleine stukje van de hemel.

Alto dos Moinhos Appartementen

Met uitzicht op Benfica-gebied van Lissabon hebben we dit unieke aanbod!

In een van de drukke centra van het moderne Lissabon kunt u in deze luxe appartementen wonen.

Dit is het beste van de beste voor de opwindende woonwoning, op een gebied dat jaarlijks in waarde stijgt. En als je een voetbalfan bent, is het 2015 gestemd, het best uitziende stadion van Europa, vlakbij.

Verschillende topologieën beschikbaar vanaf 395.000 €

In het kader van de alojamento local kan u kopen en daarna verhuren aan zeer interessante voorwaarden!

Perceel in Belas Country Club

In een rustig en afgelegen gebied van de Belas Clube de Campo-terreinen hebben we een perceel van 2000 m2 beschikbaar om te bouwen!

Hoewel in de buurt van het stadscentrum van Lissabon – ongeveer 7 kms – ligt u ook niet ver van de historische stad Sintra, op 16 km.

In dit gebied zult u de frisse ochtendlucht van het land ademen en toegang krijgen tot de grote winkelstraten in de buurt.

Grijp deze kans om uw droom landhuis te bouwen!

In het kader van de alojamento local kan u kopen en daarna verhuren aan zeer interessante voorwaarden!

Vila Torrinha

Waar prestige en verfijning samenkomen.

Geïnspireerd door de rivier de Taag, wordt een nieuw project geboren in Restelo: Villa Torrinha.

Een prive-condominium, gekenmerkt door de combinatie van modern en eigentijds design, met buitenruimten waarmee u het licht van Lissabon en de vrije tijd kunt genieten. Gelegen in een prima en historisch gebied van Lissabon, vlakbij de rivier, heeft de ontwikkeling ambassades, tuinen, monumenten, jachthavens en culturele centra van uitmuntendheid in de omgeving. Naast een breed scala van hoge historische en artistieke bezienswaardigheden, biedt het ook goede en gemakkelijke toegang tot het centrum van Lissabon en de kustlijn van Estoril en Cascais.

Villa Torrinha onderscheidt zich van zijn hoge kwaliteit, comfort en ruimtegebruik, waardoor een unieke en exclusieve omgeving wordt gecreëerd. Door de bestaande logica en architectuur in de stedelijke omgeving voort te zetten, zorgt het voor een integratie met de bestaande ruimten, waardoor een unieke dialoog tussen de nieuwe en de oude wordt opgewekt.

Deze ontwikkeling is ontworpen door architect Frederico Valsassina en biedt goede zonbelichting, een tuin met zwembad en bestaat uit 16 appartementen en 7 «Tuinhuizen», variërend van 1 tot 4 slaapkamers, waarvan sommige met balkons.

Wonen in Villa Torrinha betekent dicht bij wat je nodig hebt, met rust en kwaliteit.

Verschillende topologieën vanaf 850.000 €