Vila Torrinha

171
3  Bedrooms
2  Bathrooms

I want more info

Waar prestige en verfijning samenkomen.

Geïnspireerd door de rivier de Taag, wordt een nieuw project geboren in Restelo: Villa Torrinha.

Een prive-condominium, gekenmerkt door de combinatie van modern en eigentijds design, met buitenruimten waarmee u het licht van Lissabon en de vrije tijd kunt genieten. Gelegen in een prima en historisch gebied van Lissabon, vlakbij de rivier, heeft de ontwikkeling ambassades, tuinen, monumenten, jachthavens en culturele centra van uitmuntendheid in de omgeving. Naast een breed scala van hoge historische en artistieke bezienswaardigheden, biedt het ook goede en gemakkelijke toegang tot het centrum van Lissabon en de kustlijn van Estoril en Cascais.

Villa Torrinha onderscheidt zich van zijn hoge kwaliteit, comfort en ruimtegebruik, waardoor een unieke en exclusieve omgeving wordt gecreëerd. Door de bestaande logica en architectuur in de stedelijke omgeving voort te zetten, zorgt het voor een integratie met de bestaande ruimten, waardoor een unieke dialoog tussen de nieuwe en de oude wordt opgewekt.

Deze ontwikkeling is ontworpen door architect Frederico Valsassina en biedt goede zonbelichting, een tuin met zwembad en bestaat uit 16 appartementen en 7 «Tuinhuizen», variërend van 1 tot 4 slaapkamers, waarvan sommige met balkons.

Wonen in Villa Torrinha betekent dicht bij wat je nodig hebt, met rust en kwaliteit.

Verschillende topologieën vanaf 850.000 €