António Augusto de Aguiar 84

154
2  Bedrooms
1  Bathroom

I want more info

Lifestyle in de eerste plaats!

In een van de belangrijkste buurten van Lissabon wordt een woonwijk gebouwd, dicht bij prachtige tuinen, zoals het Eduardo VII Park en Gulbenkian. Het is een unieke locatie die u de perfecte combinatie biedt van comfort en essentiële voorzieningen voor diegenen die de kwaliteit van het leven waarderen.
António Augusto Aguiar project, een model van revitalisering van het hoofdstad, herstelt een traditioneel gebouw in de wijk Avenidas Novas. Vanaf de vroege 20ste eeuw houdt het de schoonheid van zijn architectonische kenmerken en de elegantie van de originele gevel onaangetast, met zijn klassieke lijnen, brede ramen en balkons. Volledig toegewijd aan residentieel gebruik, bestaat uit 19 appartementen met 30 parkeerplaatsen.
Met veel natuurlijk licht variëren de eenheden tussen 1 en 5 slaapkamer appartementen, met ruimtes van 76 m² tot 323 m², en lay-outs waarmee u de sociale en privé-gebieden kunt scheiden. De afwerkingen werden zorgvuldig geselecteerd met materialen die helpen om comfortabele en functionele moderne ruimtes te creëren.

Verschillende topologieën beschikbaar vanaf 665.000 €