Perceel in Belas Country Club

In een rustig en afgelegen gebied van de Belas Clube de Campo-terreinen hebben we een perceel van 2000 m2 beschikbaar om te bouwen!

Hoewel in de buurt van het stadscentrum van Lissabon – ongeveer 7 kms – ligt u ook niet ver van de historische stad Sintra, op 16 km.

In dit gebied zult u de frisse ochtendlucht van het land ademen en toegang krijgen tot de grote winkelstraten in de buurt.

Grijp deze kans om uw droom landhuis te bouwen!

In het kader van de alojamento local kan u kopen en daarna verhuren aan zeer interessante voorwaarden!

Quinta in Palmela voor renovatie

Dit is een unieke kans op een Quinta (boerderij) in de Serra Arrabida klaar voor renovatie op een groot perceel van 2,7 hectare!

De Palmela-regio als geheel begint ontdekt te worden door meer avontuurlijke toeristen, van wie er velen kopers van onroerend goed worden op zoek naar de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een trager tempo van het leven, en het echte gevoel van het ‘echte’ Portugal dat dit een deel van het land biedt ongetwijfeld. En vooral een stabiel klimaat met aangename winters en zekere zomers.

Niet alleen voor de kwaliteitsvolle wijnmakerijen in de regio Palmela, kunt u de Costa Azul vergelijken met de andere beroemde blauwe kust, de Cote d’Azur, of op zijn minst de manier waarop de Franse Rivièra er honderd jaar geleden uitzag, voordat het werd de speeltuin van de rich and famous. Dat geldt zeker voor de spectaculaire kronkelende kustweg vanuit Setubal die naar Arrabida en zijn 16e-eeuwse franciscaner klooster, het Convento da Arrabida, loopt, dat zich gevaarlijk hecht aan de heuvel tussen de dennen en cipressen. Als onderdeel van een nationaal park en de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan vogels en dieren in het wild, lijkt dit bijzondere stuk van de blauwe kust waarschijnlijk niet hetzelfde lot te ondergaan als zijn overontwikkelde en oververhitte naamgenoot, waardoor bezoekers kunnen genieten van de rustige baaien, beschutte wijngaarden en kleine vissersdorpjes voor de komende jaren.

Als zodanig heeft de regio een brede aantrekkingskracht, ongeacht of u op zoek bent naar de blauwe lucht van de zomer of ontsnapt aan de winterblues, met een zeer mild klimaat het grootste deel van het jaar.

Klaar om in te wonen of als een investering, met de nieuwe “Alojamento Local” betaalt u lage belastingen in Portugal.