Palmela Views Villa

Dit is een geweldige villa in Palmela met vrij uitzicht op Arrábida en oceaan!

Hoge standaard duplex-gebouw met luxe afwerking, groot zwembad en terras, evenals grote ramen. Dicht bij de beroemde wijnhuizen, vlakbij de zee en de ongerepte stranden.

Inclusief:

– 1 suite en 2 slaapkamers

– 3 badkamers

– Veranda en wasruimte

– terras en veranda

– zwembad van 48 m²!!!

– 210m2 woonoppervlak op een perceel van 609m2

– 2 garageplaatsen

Kom kijken – je zult verliefd worden op deze streek.

Koop voor jezelf en of als extra inkomstenbron – met de nieuwe Portugese lokale wetgeving alojamento local betaalt u lage belastingen bij verhuur van uw onroerend goed!

Quinta in Palmela voor renovatie

Dit is een unieke kans op een Quinta (boerderij) in de Serra Arrabida klaar voor renovatie op een groot perceel van 2,7 hectare!

De Palmela-regio als geheel begint ontdekt te worden door meer avontuurlijke toeristen, van wie er velen kopers van onroerend goed worden op zoek naar de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een trager tempo van het leven, en het echte gevoel van het ‘echte’ Portugal dat dit een deel van het land biedt ongetwijfeld. En vooral een stabiel klimaat met aangename winters en zekere zomers.

Niet alleen voor de kwaliteitsvolle wijnmakerijen in de regio Palmela, kunt u de Costa Azul vergelijken met de andere beroemde blauwe kust, de Cote d’Azur, of op zijn minst de manier waarop de Franse Rivièra er honderd jaar geleden uitzag, voordat het werd de speeltuin van de rich and famous. Dat geldt zeker voor de spectaculaire kronkelende kustweg vanuit Setubal die naar Arrabida en zijn 16e-eeuwse franciscaner klooster, het Convento da Arrabida, loopt, dat zich gevaarlijk hecht aan de heuvel tussen de dennen en cipressen. Als onderdeel van een nationaal park en de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan vogels en dieren in het wild, lijkt dit bijzondere stuk van de blauwe kust waarschijnlijk niet hetzelfde lot te ondergaan als zijn overontwikkelde en oververhitte naamgenoot, waardoor bezoekers kunnen genieten van de rustige baaien, beschutte wijngaarden en kleine vissersdorpjes voor de komende jaren.

Als zodanig heeft de regio een brede aantrekkingskracht, ongeacht of u op zoek bent naar de blauwe lucht van de zomer of ontsnapt aan de winterblues, met een zeer mild klimaat het grootste deel van het jaar.

Klaar om in te wonen of als een investering, met de nieuwe “Alojamento Local” betaalt u lage belastingen in Portugal.